arrows

SamAqua

Hvad siger kunderne?

SamAquas ejere er samtidig vores kunder. Her er et par smagsprøver på, hvad de får ud af samarbejdet.

 

Kerteminde Forsyning

"Omverdenens stigende krav til digitalisering kan vi bedst møde, når vi kan trække på SamAquas specialiserede viden om IT i netop forsyningssektoren."

Direktør Michael Høj-Larsen, Kerteminde Forsyning

 

"SamAqua lader os udnytte vores ressourcer bedre. I mindre forsyninger kan vi ikke have eksperterne, men ved at samle kræfterne og økonomien, kan vi få adgang til eksperter inden for bl.a. IT og personaleadministration."

Direktør Ole Øgelund, Vand og Affald
 

 

"Det er en fordel at sparre med nogen fra samme branche om fælles løsninger. Et godt eksempel er vores nye, fælles viden- og projektportal, der er skræddersyet til vores samlede behov."

Direktør Allan Bruus, Middelfart Spildevand
 

 

"Ved at samle kompetencerne og dele udgifterne i SamAqua får vi den optimale udnyttelse af vores fælles ressourcer. I VandCenter Syd kan vi fortsat løse vores opgaver ”in house”, som vi hidtil har gjort. Samtidig bliver mere ekspertviden tilgængelig for flere."

Direktør Anders Bækgaard, VandCenter Syd

 

Magasinet DanskVAND omtaler SamAqua

Vand- og spildevandsselskabernes brancheorganisation, DANVA, har i anledning af, at Kerteminde Forsyning er indtrådt i ejerkredsen, omtalt SamAqua i magasinet DanskVAND i april 2013 under overskriften "Mere til fordel for flere".

 

 

DanskVAND nr. 2, april 2013 side 48