Gå til indhold

Erfaren IT-supporter

Indrykket:

16. januar 2020

Er du en erfaren IT-supporter?

… SamAqua vokser, og vi søger en rutineret og serviceminded IT-supporter

 

Hvilket job?

Som IT-supporter hos SamAqua indgår du i roller af både backend- og frontend-karakter. Din opgaveløsning har en hovedvægt på support og frontend-opgaver, samtidig lægger vi stor vægt på, at du også tager ansvar for løsning af backend-opgaver. Dit primære arbejdssted er i Odense, men du skal forvente ugentlige besøg hos vores tilknyttede forsyningsselskaber rundt om i Region Syddanmark. Derfor er kørekort et krav.

 

Dine arbejdsopgaver omfatter:

- Ad hoc IT-support og onsite-besøg

- Microsoft-teknologier som Office 365, Windows Server, Active Directory, Print, Exchange, SQL, System Center, Hyper-V, Azure, SharePoint, Skype for Business etc.

- Netværk, herunder eksempelvis LAN, trådløse netværk (Wi-Fi), DNS, DHCP, WAN, internetopkoblinger, VPN og mobilt internet

- Device management inkl. Android og iOS

- Det er ikke et krav, men en fordel, hvis du har erfaring med PowerShell, BOTs, PowerApps, og ITIL-metoden

- Deltagelse i en vagtordning kan blive aktuelt

 

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du er uddannet IT-supporter – eller har en tilsvarende IT-uddannelse – samt at du ser dig selv som:

- Serviceminded og tager ansvar for både nye og eksisterende opgaver

- Analytisk, som gør det muligt for dig hurtigt og kvalificeret at vurdere såvel indhold som omfang af de opgaver, du varetager

- En der har overblik og arbejder struktureret, så alle opgaver bliver løst effektivt, kompetent og med høj brugertilfredshed

- Stærk til at kommunikere – såvel mundtligt som skriftligt

- En holdspiller, der trives og motiveres af et tæt kollegialt samarbejde

 

Hvad tilbyder vi?

En udfordrende, spændende og varieret fuldtidsstilling under en relevant offentlig overenskomst med store muligheder for at gøre en forskel i et dynamisk, uhøjtideligt og levende miljø. Du får god faglig og personlig sparring fra kompetente kolleger og rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Arbejdstiderne er fleksible, og du bliver en del af en afdeling med en positiv omgangstone.  

 

Sådan søger du

Send din ansøgning og CV til personale@samaqua.dk senest den 29. januar 2020. Vi deler HR-funktion med VandCenter Syd, og du kan derfor opleve, at blive kontaktet derigennem. Samtaler bliver afholdt i uge 6 og 7. Kontakt evt. afdelingsleder for IT & Digitalisering Jette Breuning på jbr@samaqua.dk eller 30 26 64 72, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

________________________________________

SamAqua – mere til fordel for flere

SamAqua tilbyder et samarbejde om serviceydelser mellem forsyningsselskaber, og vi skaber mere til fordel for flere. Vores ejere – der samtidig er vores kunder – får stordriftsfordele og enkel adgang til eksperter inden for blandt andet IT, digitalisering, projektledelse, rådgivning, udbud og kontraktstyring.

 

Udfyld formularen

Del opslag