Gå til indhold

Erfaren IT-konsulent til 2. level support og drift

Indrykket:

10. februar 2021

 

SamAqua søger en erfaren IT-konsulent til 2. level support og drift

Har du erfaring indenfor drift af infrastruktur, hvor IT-sikkerhed er i fokus? Drømmer du om at indgå i et team, hvor der er mulighed for at udvikle dine kompetencer og samtidig være med til at skabe og udvikle SamAquas fremtidige IT-setup, der p.t. anvendes af seks forsyningsselskaber samt SamAquas ansatte? Så har vi en spændende mulighed for dig.

 

Lidt om jobbet

Som IT-konsulent vil du have forskellige roller og opgaver, der veksler mellem de ”tunge” IT-opgaver og daglig sparring til henholdsvis 1. level support og SamAquas ejerkreds. Der vil være en hovedvægt på de tunge IT-opgaver, men det er vigtigt, at du også evner den servicemæssige del af jobbet og trives med variation i dit arbejde.

Arbejdsopgaverne omfatter således:

- Projektdeltagelse i udvalgte IT-projekter. I den forbindelse kan onsite besøg hos vores ejere komme på tale. Derfor er kørekort et krav.

- Sikre at vores infrastruktur er opdateret, sikker og funktionel

- Håndtering af mobile enheder, assets og sikkerheden omkring disse

- Deltage i løsninger af øvrige IT-opgaver i samarbejde med resten af IT

- Yde intern support til forretningen fx via vejledninger

- Sikre dokumentation af løsninger og ændringer

- Udarbejde automatiseringer der er med til at optimere driften

Dine kvalifikationer:

- Du har et godt kendskab til eller certificeringer indenfor Windows server, Windows 10, Microsoft-teknologier som Office 365, Active Directory, Print, Exchange, SQL, System Center, Azure, SharePoint,

- Du har rutine i at arbejde med generel infrastruktur som VMware, Hyper-V og har interesse for netværk

- Du brænder for at hjælpe kolleger og vores ejere med at løse deres udfordringer

- Du sætter en ære i at levere et godt og veldokumenteret stykke arbejde

- Det er ikke et krav men en fordel, hvis du har erfaring med Nutanix, PowerShell, BOTs og Apps samt metoderne SCRUM og ITIL

 

Hvem er du?

Som person er du nysgerrig, lærenem, detaljeorienteret og struktureret i din tilgang til problemløsning. Du formår at holde hovedet koldt og foretage en skarp prioritering i kritiske situationer. Du er ikke bange for at udfordre vores nuværende setup, og kan med din IT-forståelse være med til at forbedre vores IT-løsninger.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant IT-uddannelse og gerne erfaring med drift af infrastruktur. Du er udpræget serviceminded, åben og imødekommende over for såvel kollegaer som brugere, og du tager ansvar og involverer dig i både eksisterende og nye opgaver.

Du har stærke kommunikative kompetencer såvel mundtligt som skriftligt, og du kommunikerer let med alle både internt og eksternt. Samtidig er du en udpræget holdspiller, der trives og motiveres af at arbejde tæt sammen med dine kollegaer.  

 

Hvad tilbyder vi?

En udfordrende, spændende og varieret fuldtidsstilling under en relevant offentlig overenskomst med store muligheder for at gøre en forskel i et dynamisk, uhøjtideligt og levende miljø. Du får god faglig og personlig sparring fra kompetente kolleger og rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Arbejdstiderne er fleksible, og du bliver en del af en afdeling med en positiv og inspirerende omgangstone.  

 

Sådan søger du

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter til SamAqua via ansøgningsformularen herunder senest den 1. marts 2021 kl. 9.00.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jette Breuning på tlf. 63 13 23 54.

________________________________________

SamAqua – mere til fordel for flere

SamAqua tilbyder et samarbejde om serviceydelser mellem forsyningsselskaber, og vi skaber mere til fordel for flere. Vores ejere – der samtidig er vores kunder – får stordriftsfordele og enkel adgang til eksperter inden for blandt andet IT, digitalisering, projektledelse, rådgivning, udbud og kontraktstyring.

 

Udfyld formularen

Yderligere oplysninger

Har du ansøgt hos os før?

Vedhæftede filer

Del opslag