Gå til indhold

SamAqua søger dygtig udbudskonsulent eller udbudsjurist

Indrykket:

21. september 2021

Vil du være en del af et kompetent og udviklingsorienteret team, der arbejder tæt sammen om projekter og udbud for 14 forsyningsselskaber og er du måske samtidig også jurist der har lyst til at rådgive vores selskaber inden for udbudsretten og anden relevant lovgivning? Vil du være med til at gennemføre analyser og udbud samt støtte den løbende kontraktimplementering og styring? Så er du måske den nye udbudskonsulent/udbudsjurist for SamAqua.

SamAqua er en virksomhed i vækst med en konstant tilgang af nye opgaver. Derfor søger vi en dygtig udbudskonsulent eller udbudsjurist til afdelingen for jura, udbud og kontraktstyring.


Jobbet

Som medarbejder hos os bliver du en del af et velfungerende og engageret team, der oplever vækst og udvikling. Vores projekter har ofte en stor grad af kompleksitet, da virksomheden har flere ejere og med forskellige interesser.


Som udbudskonsulent hos SamAqua skal du blandt andet arbejde med at:

-Lave foranalyser, der involverer medarbejdere fra forskellige selskaber.

-Udarbejde Business Cases på konkrete projekter og udtænke udbudsstrategier.

-Gennemføre mindre og større udbud i tæt samarbejde med medarbejdere fra ejerselskaberne.

-Understøtte implementering af kontrakter hos vores ejere.


Som udbudsjurist vil du desuden sammen med de øvrige jurister skulle arbejde med:

-Rådgivning om juridiske forhold i forbindelse med udbud

-Varetager generel juridisk rådgivning i forsyningerne

-Varetage aktindsigtssager, klagesager og databehandleraftaler


Dine faglige kvalifikationer

Du har erfaring som projektleder og kan drive processen hele vejen fra idé til færdig kontrakt. Du har et højt drive og energiniveau og hvis du har viden inden for det juridiske område, vil det desuden være et plus.


Vi forventer, at:

-Du har erfaring inden for arbejde med offentlige udbud, gerne indenfor forsyningsbranchen.

-Du er god til at kommunikere og har en særlig evne til at lytte.

-Du kan forstå de mange interesser, vores samarbejdspartnere har.

-Du er god til at have fingeren på pulsen, hvad angår eksisterende og nye digitale teknologier samt anvendelsesmuligheder.

-Du kan indgå konstruktivt i styregrupper og arbejdsgrupper og evner at tilfredsstille de mange og forskelligartede behov, der er i vores organisation. 


Dine personlige kvalifikationer

Som medarbejder hos os skal du have lyst til at skabe relationer og være kundeorienteret. Du får et stort netværk af både interne og eksterne samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at møde nye mennesker.

-Du er serviceminded, åben, imødekommende og tager ansvar.

-Du har en positiv og motiverende tilgang til de daglige opgaver i teamet og dialogen med vores kunder og samarbejdspartnere.

-Du er robust, arbejder struktureret og evner at bevare overblik og humor – også i perioder med mange opgaver, modstand og deadlines.

-Du er handlekraftig og en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.


Vi tilbyder udviklingsmuligheder

Som udbudskonsulent/udbudsjurist for SamAqua bliver du en del af en velfungerende og ambitiøs virksomhed i vækst, og du får et ansvarsfuldt, spændende og udviklende job med frie rammer, stor selvstændighed og fart over feltet.


Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt gennem kurser og træning. Du kommer til at arbejde i en virksomhed med højt til loftet og stort fokus på arbejdsmiljø og trivsel. Der er plads til at have det sjovt samtidig med, at der arbejdes seriøst og målrettet. Du bliver en del af et godt team, hvor faglighed, trivsel, engagement og humør er i top.


Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsleder Malene Loff Skræ på mobil: 51 42 17 72.


Vi forventer ansættelse pr. 1. januar 2022. Seneste ansøgningsfrist er den 25. oktober 2021.

Samtaler vil blive afholdt løbende og stillingsopslaget vil blive taget ned før tid hvis den rette kandidat findes. Du søger stillingen ved at udfylde ansøgningsformularen og vedhæfte ansøgning, CV og andre relevante bilag.


________________________________________

SamAqua – Mere til fordel for flere

SamAqua er et 'shared services' selskab med lang erfaring fra forsyningssektoren. Det betyder, at vores kompetencer og erfaringer kommer flere forskellige selskaber til gode.

Dermed opnår vores ejere – der samtidig er vores kunder – en stordriftsfordel og får enkel adgang til eksperter inden for IT-løsninger, udbud og kontraktstyring, forretningssupport, og lønadministration. Samarbejdet skaber mere til fordel for flere!

Udfyld formularen

Yderligere oplysninger

Har du ansøgt hos os før?

Vedhæftede filer

Del opslag