Gå til indhold

SamAqua søger konsulent til udbud

Indrykket:

5. april 2022

SamAqua søger en konsulent til udbud

Vil du være en del af et kompetent og udviklingsorienteret team, der arbejder tæt sammen om projekter og udbud for 13 forsyningsselskaber. Vil du være med til at gennemføre analyser og udbud samt støtte den løbende kontraktimplementering og styring? Så er du måske den nye udbudskonsulent i SamAqua.

SamAqua er en virksomhed, der er ejet af 13 forsyningsselskaber i Syddanmark. Vi er i vækst og har en konstant tilgang af nye opgaver. Derfor søger vi en dygtig udbudskonsulent til vores afdeling for jura, udbud og kontraktstyring.


Jobbet

Som medarbejder hos os, bliver du en del af et velfungerende og engageret team, der oplever vækst og udvikling. Vores projekter har ofte en stor grad af kompleksitet, da virksomheden har flere ejere og med forskellige interesser.

Som udbudskonsulent hos SamAqua skal du blandt andet arbejde med at:

- Lave foranalyser, der involverer medarbejdere fra forskellige selskaber.

- Udarbejde Business Cases på konkrete projekter og udtænke udbudsstrategier.

- Gennemføre mindre og større udbud i tæt samarbejde med medarbejdere fra ejerselskaberne.

- Understøtte implementering af kontrakter hos vores ejere.


Dine faglige kvalifikationer

Du er måske nyuddannet eller du har erfaring som udbudskonsulent eller projektleder og kan drive processen hele vejen fra idé til den færdige kontrakt. Du kender til en udbudsproces og har et højt drive og energiniveau.

Vi forventer, at:

- Du har lyst til at arbejde med offentlige udbud indenfor forsyningsbranchen. Har du erfaring med dette er det et plus.

- Du er god til at kommunikere og har en særlig evne til at lytte.

- Du kan forstå de mange interesser, vores samarbejdspartnere har og omsætte dem til handling.

- Du er god til at have fingeren på pulsen, hvad angår eksisterende og nye digitale teknologier samt anvendelsesmuligheder.

- Du kan indgå konstruktivt i relation til kollegaer, styregrupper og arbejdsgrupper og evner at tilfredsstille de mange og forskelligartede behov, der er i en organisation som vores.


Dine personlige kvalifikationer

Som medarbejder hos os skal du have lyst til at skabe relationer og være kundeorienteret. Du får et stort netværk af både interne og eksterne samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at møde nye mennesker.

- Du er serviceminded, åben, imødekommende og tager ansvar.

- Du har en positiv og motiverende tilgang til de daglige opgaver i teamet og dialogen med vores kunder og samarbejdspartnere.

- Du er robust, arbejder struktureret og evner at bevare overblik og humor – også i perioder med mange opgaver, modstand og deadlines.

- Du er god til at lære nye fagområder at kende og evner at identificere et behov eller en problemstilling hos vores kunder.

- Du er handlekraftig og en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.


Vi tilbyder udviklingsmuligheder

Som udbudskonsulent for SamAqua bliver du en del af en velfungerende og ambitiøs virksomhed i vækst, og du får et ansvarsfuldt, spændende og udviklende job med frie rammer, stor selvstændighed og fart over feltet.

Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt gennem kurser og træning. Du kommer til at arbejde i en virksomhed med højt til loftet og stort fokus på arbejdsmiljø og trivsel. Der er plads til at have det sjovt samtidig med, at der arbejdes seriøst og målrettet. Du bliver en del af et godt team, hvor faglighed, trivsel, engagement og humør er i top. Vi har som ambition at lære dig at drive processen hele vejen fra idé til færdig kontrakt.


Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsleder Malene Loff Skræ på mobil: 51 42 17 72.

Vi forventer ansættelse pr. 1. juni eller 1. august 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende og stillingsopslaget vil blive taget ned senest den 31. maj 2022, men vil ske før tid, hvis den rette kandidat findes. Klik på ”Søg stilling” og udfyld ansøgningsformularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

________________________________________

SamAqua – Mere til fordel for flere

SamAqua er et 'shared services' selskab med lang erfaring fra forsyningssektoren. Det betyder, at vores kompetencer og erfaringer kommer flere forskellige selskaber til gode.

Dermed opnår vores ejere – der samtidig er vores kunder – en stordriftsfordel og får enkel adgang til eksperter inden for IT-løsninger, udbud og kontraktstyring, forretningssupport, og lønadministration. Samarbejdet skaber mere til fordel for flere!


Udfyld formularen

Yderligere oplysninger

Har du ansøgt hos os før?

Vedhæftede filer

Del opslag