Gå til indhold

Special- eller chefkonsulent

Indrykket:

24. november 2022

SamAqua søger en ny medarbejder som skal være med til at implementere lovgivning på forsyningsområdet. Vi ser ind i en fremtid med rigtig mange lovgivningsmæssige forandringer, særligt på vand-, spildevand- og på affaldsområdet.

Helt konkret vil det første projekt være implementering af reglerne i Omkostningsbekendtgørelsen BEK nr. 2275 af 29/12/2020. Du vil komme rundt i forskellige forsyningsselskaber og forskellige dele af disse organisationer for at analysere dig frem til, hvor og hvordan lovgivningen har indflydelse konkret på den enkelte afdeling og den enkelte medarbejders hverdag.


Jobbet

Du vil blive tilknyttet vores afdeling for Jura, Projekter og kontrakter, hvor du vil indgå i et fagligt fællesskab med blandt andet fire andre jurister. Vi er i dag 9 medarbejdere i afdelingen og der er også plads til dig.

Som special- eller chefkonsulent, bliver du en del af en velfungerende afdeling. Du vil opleve at kompleksiteten i vores projekter kan være høj, men at du altid vil kunne finde den nødvendige sparring blandt dine kollegaer. Vi har et godt og trygt arbejdsmiljø og vi hjælper hinanden med at skabe succeser. Vi stræber altid efter at levere et solidt og professionelt resultat for vores ejere.

Som specialkonsulent hos SamAqua skal du på sigt kunne mestre følgende:

  • Lave analyser, der involverer medarbejdere fra forskellige forsyningsselskaber og på forskellige niveauer.
  • Scope et projekt og udtænke implementeringsstrategier.
  • Gennemføre et implementeringsprojekt i tæt samarbejde med medarbejdere fra forsyningsselskaberne.
  • Kunne navigere i forskellige hensyn og behov, særligt i forhold til den implementeringsgrad som der konkret er behov for i det enkelte forsyningsselskab.
  • Understøtte implementering og efterfølgende følge op på driften for at evaluere og forbedre


Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du er uddannet cand.jur, cand.merc.jur, cand.polit. eller lignende. Du har erfaring fra en styrelse, et ministerium, forsyningsbranchen, fra en konsulentvirksomhed eller lignende.

Vi lægger vægt på at du er udadvendt og nysgerrig på dine medmennesker, at du er procesorienteret og finder energi i at få omsat lovgivning til handling. Du skal kunne indgå konstruktivt i relation til kollegaer i din afdeling, men også i forhold til de relationer du skaber i dagligdagen hos vores forsyningsselskaber. Du evner at tilfredsstille de mange og forskelligartede behov, der er i en eller flere organisationer samtidig med at du ikke må gå på kompromis med lovgivningen. Du skal desuden have lyst til at arbejde med forsyningsjura og miljøret og samtidig kunne tænke det ind i en praktisk hverdag. Du vil få et stort netværk af både interne og eksterne samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at møde nye mennesker.

Derudover er det en fordel at du:

  • har et fagligt kendskab til vandsektorloven, forsyningsret, miljølovgivningen eller affaldssektoren.
  • er god til at formulere kompliceret emner til andre faggrupper
  • arbejder struktureret og evner at bevare overblik og humor – også når der er travlt.
  • er god til at lære nye fagområder at kende og evner at identificere et behov eller en problemstilling hos vores kunder.
  • er handlekraftig og en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.


Vi tilbyder

Som konsulent hos SamAqua bliver du en del af en velfungerende og ambitiøs virksomhed og du får et ansvarsfuldt, spændende og udviklende job med frie rammer, stor selvstændighed og fart over feltet.

Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt gennem kurser og træning. Du kommer til at arbejde i en virksomhed med højt til loftet og stort fokus på arbejdsmiljø og trivsel. Der er plads til at have det sjovt samtidig med, at der arbejdes seriøst og målrettet. Du bliver en del af et godt team, hvor faglighed, trivsel, engagement og humør er i top.

Vi mener desuden at der skal være mulighed for at balancere arbejdsliv med fritid og derfor tilbyder vi en stilling med udgangspunkt i 37 timer med mulighed for flextid og hjemmearbejde et par gange om ugen. Har du et ønske om at blive ansat i en deltidsstilling vil vi også gerne imødekomme dette. Ansættes du som chefkonsulent vil du dog ikke være omfattet af flekstidsaftale.

Afhængig af dine evner, erfaring og anciennitet vil du blive indplaceret som special- eller chefkonsulent uden personaleansvar.

Vi bor i midten af Odense sammen med en af vores forsyningsselskaber. Vi har gode lokaler og der en god kantineordning samt mange personalefordele.


Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Malene Loff Skræ på mobil: 51 42 17 72.

Vi forventer ansættelse så hurtigt som muligt, men er indstillet på at vente på den rette ansøger. Stillingsopslaget vil blive taget ned den 08. januar 2023 og samtaler forventes afholdt i uge 2 og 3.

Klik på ”Søg stilling” og udfyld ansøgningsformularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


_______________________________________

SamAqua – Mere til fordel for flere.

SamAqua er et 'shared services' selskab og har 13 ejere på Fyn og i Sønderjylland. Vores ejere er forsyningsselskaber som håndterer forskellige forsyningsarter inden for Vand, Spildevand, Affald og Varme.

SamAquas kerneydelser er IT-drift og digitalisering, udbud, jura, kontraktstyrring, GDPR samt projektledelse.

SamAqua har kontor i midten af Odense sammen med vores største ejer som er VandCenter Syd.


Udfyld formularen

Yderligere oplysninger

Har du ansøgt hos os før?

Vedhæftede filer

Del opslag