Gå til indhold

IT & Digitalisering

I afdelingen for IT & Digitalisering sikrer vi vores ejerkreds IT-specialister fra et bredt medarbejderfelt.

Vores IT-ydelser bygger på markedsførende teknologier og systemer - herunder cloud-arkitektur. IT-afdelingen i SamAqua er Microsoft Partner. Vi arbejder løbende på at reducere den tekniske kompleksitet. Det gør vi for at sikre vores ejerkreds en oplevelse af stabile, fleksible og skalerbare IT-ydelser.

IT-rådgivning
  • Vi yder generel rådgivning inden for IT - enten ud fra en konkret problemstilling eller med fokus på den samlede forretning
  • Vi har vores faste gang i de ejerselskaber, vi driver IT for. Det betyder, at vores supportere har planlagte dage, hvor de sidder hos vores ejere og hjælper med at rådgive og supportere blandt mange forskellige IT-opgaver
Cloud

I SamAqua har vi en first Cloud Strategi, hvor vi løbende vurderer, om det skaber værdi for selskaberne at etablere en server, et system eller en service i cloud fremfor på en lokal installation. I vurderingen indgår blandt andet økonomi, digitaliseringsmuligheder, driftsoptimering samt skaleringsmuligheder, der skaber værdi for selskaberne. 

IT-support og drift

Udover den daglige telefon- og opgave-support leverer SamAqua også onsite-support til flere af selskaberne alt efter deres ønsker og behov. SamAqua afholder webinarer med fokus på de nye teknologier samt systemintroduktion, der kan optimere introduktionsprocessen for nyansatte medarbejdere. 

SamAqua stiller drift af servere, overvågning og backup-løsning til rådighed på tværs af selskaberne, men tilbyder også vedligeholdelse af lokale miljøer hos selskaberne. 

Netværk

SamAqua har fokus på den centrale infrastruktur, men vi stiller også vores kompetencer til rådighed for selskaberne, idet IT-sikkerhed indgår som et vigtigt element. 

IT-sikkerhed

Hos SamAqua sætter vi fokus på IT-sikkerhed og governance, hvor GDPR spiller en stor rolle. Vi foretager forskellige beredskabsøvelser internt, samtidig med at vi sikrer et konstant fokus og opmærksomhed på IT-sikkerheden ude hos de enkelte ejerselskaber.